Kurse „Augalinė mityba“ aptarsime augalinės mitybos tendencijas, kodėl ji tampa tokia populiari, kokių klaidų nederėtų daryti bei kur slypi pavojus sveikatai. Skirta žmonėms, kurie tiesiog į savo racioną nori įtraukti daugiau patiekalų su daržovėmis, pateiksime pavyzdžių, ką ir kaip gaminti, kad tai būtų ir skanu, ir maistinga.
Kurso metu nagrinėjamos temos:
- Šiuolaikiniai maitinimosi būdai
- Maisto tendencijos
- Netinkamo maitinimosi pasekmės
- Maisto produktų pasirinkimo kriterijai
- Sveikatai palankesni maisto produktai
- Sveikatą tausojantys augaliniai produktai
- GMO įtaka žmogaus sveikatai
Kurso programa sudaryta taip, kad mokytis būtų įdomu, pateikiama koncentruota informacija, kurso tekstinė medžiaga papildoma video medžiaga.
- Lektorius: Aida Čepukaitė