„F2F-Trust“ („Female to Female Trust“) tikslas – tobulinti kasdieninius mobiliųjų telefonų/ planšetinių kompiuterių naudojimosi įgūdžius, orientuojantis į rankdarbius gaminančias moteris. Šios moterys sudaro pagrindinę tikslinę projekto grupę. Tikslinei grupei priklausančios moterys projekto metu bus mentuojamos bei gaus paramą iš palyginti labiau patyrusių mentorių. Būtent mentoriai yra antrinė tikslinė projekto grupė.

Mentorystė, kaip vienas geriausių įmanomų sprendimų abiem grupėms, yra efektyvesnis būdas derinti darbą ir asmeninį gyvenimą, perduoti sukauptas žinias ir patirtį asmeniui, kuris nori pagerinti savo produktyvumą. Taigi, pabrėžiant faktą, kad mentoriai išmano specifinius aspektus, su kuriais susiduria moterys mikroverslininkės, ir turi galimybę įsitraukti į dalijimosi žiniomis ir patirtimi procesą, „F2F-Trust“ yra naudingas abipusio laimėjimo (angl. „win-win“) modelis abiem dalyvaujančioms tikslinėms grupėms, kurios ir yra galutiniai naudos gavėjai.

Projekto moduliuose pateikiama tiek teorinė informacija, tiek ir naudingos nuorodos į reikalingas skaitmenines priemones ir vaizdo įrašus.

Kiekvieno modulio pabaigoje rasite trumpą testą, kad galėtumėte pasitikrinti modulių metu įgytas žinias, taip pat praktinius patarimus, kurie leis teorinę modulių dalį išbandyti praktiškai.